Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

16-09-2016


GELDERLANDPLEIN WINT NRW JAARPRIJS

Kroonenberg Groep heeft voor de herontwikkeling van Gelderlandplein de NRW Jaarprijs 2016 gewonnen. Een trotse Lesley Bamberger en Paul Bremmer hebben tijdens het drukbezochte NRW Jaarcongres de sculptuur in ontvangst genomen: “We hebben met ontzettend veel plezier en energie aan dit project gewerkt en zijn ongelooflijk trots op het resultaat en de waardering”, aldus Lesley Bamberger namens Kroonenberg Groep.

De NRW jaarprijs is een prestigieuze prijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retailontwikkeling van Nederland. Het vernieuwende karakter en de commerciële aantrekkelijkheid van het project voor consumenten en ondernemers spelen daarbij een belangrijke rol. De winnende inzending heeft een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de sector.

Jos Sentel, voorzitter van de vakjury: “Met de herontwikkeling en uitbreiding van het Gelderlandplein heeft Kroonenberg Groep een duidelijk statement gemaakt met een simpel recept: sta voor je keuzes! De Jury heeft veel waardering voor het compromisloze resultaat. Er zijn zeer duidelijke – en soms zeer gedurfde – keuzes gemaakt en er is vastgehouden aan glasheldere principes. Het resultaat is een uniek multifunctioneel project op het fundament van een bijna 50-jarige winkellocatie.”