Real Estate Real Estate
Investment Investment
Development Development

08-04-2016


GELDERLANDPLEIN OFFICIEEL GEOPEND

Op 8 april opende burgemeester Eberhard van der Laan samen met Lesley Bamberger, algemeen directeur Kroonenberg Groep, Humberto Tan en architect Frederik Vermeesch van Rijnboutt het geheel vernieuwde Gelderlandplein. De onthulling van de officiële plaquette was het startsein voor de feestelijke openingsdagen tot en met woensdag 13 april.

“De ontwikkeling van het Gelderlandplein is des te indrukwekkender als je weet hoe jong het is. Het is schitterend geworden en daar prijs ik Lesley voor. Ondernemer voor zijn stad” aldus burgemeester van der Laan. “Het Gelderlandplein is nu met recht het hart van Buitenveldert en een echt fantastische A-locatie”, aldus Lesley Bamberger.

Feestelijke openingsdagen

De opening wordt groots gevierd met alle bezoekers van het Gelderlandplein in de vorm van diverse activiteiten voor jong en oud.

Goodiebag actie: vanaf zaterdag 9 april 09:30 ontvangen alle bezoekers een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen megagrote-Gelderlandplein-shopping-bag van ecologisch katoen. De eerste 100 tassen bevatten tegoedbonnen ter waarde van €50,- en aan elke tas hangt een kraslot dat kans biedt op een gloednieuwe auto, een GP branded Fiat 500.

Kidsmiddag met grootste dierenvriend van Nederland: op woensdag 13 april is er een middag vol kids-activiteiten met als hoogtepunt het optreden van een mystery guest, bekend als tv-persoonlijkheid, dierenvriend, bioloog en kinderheld. Wie via www.gelderlandplein.nl/mysteryguest zijn of haar naam raadt maakt kans op een van de plaatsen tijdens de show. Kinderen die deelnemen aan een dieren- ballonnenspeurtocht door het winkelcentrum maken kans op een hoverboard.

Nicolette van Dam maakt de winnaar van de Gelderlandplein-auto bekend: alle bezitters van de Gelderlandplein-shopping-bag maken kans op een gloednieuwe Fiat 500. De uitreiking vindt plaats op woensdag 13 april.