Tijdens PROVADA 2023 organiseren wij twee inspirerende ochtendsessies op onze stand. Onder leiding van Jort Kelder gaan panelleden met elkaar in discussie over onderwerpen die de markt dagelijks bezig houdt.

 

Bekijk het programma hieronder.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan via onderstaand formulier

Beleid Hugo de Jonge: vloek of zegen?

Dinsdag 13 juni 2023 | 11.15 – 12.15 uur

Voor te veel mensen is het hebben van een fijn en betaalbaar huis nu geen zekerheid. Aan Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Orde Hugo de Jonge de taak te zorgen dat er heel veel gebouwd wordt met ruimte voor de dingen die we belangrijk vinden: ruimte om te wonen, voor natuur, om ons geld te verdienen, voor boeren en voor onze energievoorziening. Vóór 2030 moeten 900.000 woningen gebouwd worden, waarvan tweederde geschikt voor lage- en middeninkomens. Wat is het effect van het nieuwe beleid op de woningmarkt en wat zijn de uitdagingen van het beleid voor de vastgoedmarkt? In de Kroonenberg Collegetour gaat Jort Kelder het gesprek met de minister aan, aan de hand van vragen van vastgoedexperts, die de minister vanuit hun vakgebied aan de tand voelen.

Leren van de Meesters

Donderdag 15 juni 2023 | 10.15 – 11.15 uur

De vastgoedmarkt is constant in beweging. Maar zijn kwesties die nu spelen allemaal wel zo anders dan de uitdagingen waar de markt eerder voor heeft gestaan? Gerenommeerde gasten delen hun inzichten, successen en uitdagingen in de vastgoedsector. Door te reflecteren op hun ervaring en projecten worden cruciale lessen blootgelegd, en bekeken hoe deze lessen de weg vrijmaken voor een succesvolle toekomst in de snel evoluerende vastgoedwereld. Een verhelderende discussie vol verhelderende inzichten en waardevolle tips.

Aan tafel:

Peter van Gool

Francoise Dechesne

Cor van Zadelhoff

Lesley Bamberger

Ochtendsessie(s) bijwonen?